Laat uw teksten vertalen door een vertaalbureau

Bent u niet zo goed in vreemde talen, maar heeft u wel een tekst die vertaalt moet worden? Schakel dan de hulp van vertaalbureau Utrecht in. Zij beheersen vele talen en leveren u een 100% juiste vertaling in de taal die u graag wilt. Daarnaast bieden zij een snelle service en duidelijke tarieven. Wilt u graag van tevoren weten waar u aan toe bent? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Vertaalbureau Tongo

Vertaalbureau Tongo is een vertaalbureau dat gespecialiseerd is in vertalingen voor het MKB. Zij hebben een uitgebreid netwerk aan vertalers, dus welke opdracht u ook heeft Tongo heeft altijd een vertaler die bij u past. Door de scherpe tarieven en de perfecte kwaliteit die zij u garanderen onderscheiden zij zich van andere vertaalbureaus.

 Nederlands-Engels

Wilt u uw tekst graag van het Nederlands naar het Engels vertalen? Ook dan bent u bij Vertaalbureau Tongo aan het juiste adres. Zij werken uitsluitend met vertalers die Engels als moedertaal hebben, zodat uw tekst foutloos wordt vertaald en zij de boodschap goed over kunnen brengen op het publiek. Dus voor al uw teksten die van Nederlands-Engels vertaald moeten worden, moet u bij Vertaalbureau Tongo zijn.