Jezelf ontwikkelen

Wil je jezelf graag blijven ontwikkelen en wil je graag je schaduwzijde ontdekken? Ga dan naar Be your balance. Be your balance helpt jou graag om jezelf te ontwikkelen en je schaduwzijde te ontdekken. Hier stellen ze dat de schaduwzijde van de mens de helft van het werkelijke wezen is. Bij Be your balance kennen ze een aantal mogelijkheden voor zelfontwikkeling en om achter je schaduwzijde te komen. 

Mogelijkheden

Een van de mogelijkheden bij Be your balance is een stilte dag. Tijdens deze stilte dag heb je een gesprek met een coach die jou verder zal proberen te helpen. Ook heb je hier de mogelijkheid om een aantal sessies te ondergaan. Bij deze sessies draait het om bewustzijn en groei. Bovendien bieden ze hier ook de mogelijkheid voor familieopstellingen. Alles is erop gericht om jou verder te helpen.

Intake

Ben je geïnteresseerd en wil je graag een intake aanvragen om bij je gevoel te kunnen komen? Doe dit dan via de website van Be your balance. Via de website kan je een intake aanvragen. Het is ook mogelijk om telefonisch een intake aan te vragen. Het telefoonnummer kan je vinden op de website. Dit telefoonnummer kan je ook raadplegen indien je nog vragen hebt.