Een advocaat in Horst nodig?

Heeft u een conflict op het werk of in uw familie? Of bent u slachtoffer geworden van een geweldsdelict? Dan kan het slim zijn om een advocaat in te schakelen, want soms is het lastig om zelfstandig uit een conflict te komen. Is dit het geval en woont u in of nabij Horst? En bent u op zoek naar een advocaat in Horst of in de buurt? Wij hebben dan een tip voor u.

Advocatenkantoor in de omgeving van Horst
Het advocatenkantoor waar u aanbevelen is Van der Putt Advocaten. Dit advocatenkantoor zit gevestigd in Venray, wat dus vlakbij Horst ligt. De advocaten van dit kantoor helpen u graag bij het oplossen van uw juridische kwestie. De advocaten die werkzaam zijn bij van Van der Putt Advocaten zijn gespecialiseerd op verschillende vlakken. Op de website van Van der Putt Advocaten kunt u hier lezen voor welke kwesties u bij dit kantoor terechtkunt. Tevens raden we u aan om eens langs te gaan bij het gratis spreekuur. Dit spreekuur vindt iedere maandag tussen 12:00 en 14:00 uur en iedere donderdag tussen 16:00 en 18:00 uur plaats. Zo krijgt u vrijblijvend advies zonder dat u meteen ergens aan vast zit.

Meer informatie?
Wilt u graag meer weten over dit advocatenkantoor die u kan helpen als u op zoek bent naar een advocaat in Horst of in de omgeving van Horst? Neem dan eens een kijkje op de website van Van der Putt Advocaten. Als u nog vragen heeft dan kunt u altijd contact opnemen met de advocaten van dit kantoor.