Aankomende vakantie naar dit recreatiepark?

Wilt u zeker weten dat u aankomende vakantie doorbrengt op een recreatiepark wat netjes is en waar u genoeg kunt beleven? Dan raden we u de Leistert aan. Dit recreatiepark heeft maar liefst 5 sterren en de camping is uitgeroepen door de ANWB als topcamping. Naast dat er een camping is, is er ook een bungalowpark met diverse lodges en chalets. Dus ook als u zelf geen caravan of tent heeft dan kunt u hier terecht. Ideaal, nietwaar?

Omgeving
Recreatiepark de Leistert bevindt zich op een toplocatie in Limburg. Op het park zelf valt veel te beleven, maar ook in de omgeving kunt u genoeg doen. Zo zit dit recreatiepark dichtbij de steden Roermond, Venlo en Weert. Hier kunt u heerlijk een dagje shoppen of een lekker terrasje pakken. Daarnaast liggen er diverse natuurparken nabij, waar u lekker kunt wandelen of fietsen. Kortom: er is genoeg te doen in de omgeving van dit recreatiepark.

Boeken bij dit recreatiepark
Wilt u graag een boeking plaatsen? Dit kan via de website. Dus neem snel een kijkje. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u deze ook gewoon stellen. De medewerkers van dit recreatiepark helpen u graag verder.